Wonder Woman az ENSZ tiszteletbeli nagykövete lett

MEGOSZTÁS

WONDER WOMAN

Wonder Womant nagy megtiszteltetés érte. Ahogy korábban Nelson Mandela vagy Yehudi Menuhin, ő is az ENSZ tiszteletbeli nagykövete lett, aki az asszonyok és lányok egyenjogúságát képviseli a világban, és a nők elleni erőszak ügyében hallatja a hangját.

A megbízatást a DC Entertainment elnöke, Diane Nelson fogadja el egy ünnepélyes esemény keretében, amelyet a legyőzhetetlen amazon hercegnő 75. születésnapjára, október 21-re szerveznek. Itt valószínűleg megjelennek azok a színésznők is, akik játszották már a köpenyes férfiak között mélyen dekoltált dresszben küzdő hőst. De mostanában mindenkinek Gal Gadot jut eszébe, ha a Wonder Woman szóba kerül: hiszen ő formálta meg WW-t a Batman Superman ellen-ben, és ő a főszereplője a Wonder Woman-nek (Wonder Woman, hazai bemutató: 2017 nyara), amelyben már szinte az ENSZ-beli munkáját végzi: védi a gyengéket az erősek ellen.

Az ENSZ New York-i központjában tartandó eseményt a Warner Bros. Pictures segítségével live streamen lehet majd élőben követni, sőt, a rajongók magyar idő szerint este héttől a Facebookon és Twitteren kérdéseket intézhetnek Gal Gadot-hoz, és rendezőjéhez Petty Jenkins-hez.

Azután Wonder Woman nekivág a világnak, hogy azt tegye, amiben a legjobb: védje azokat, akik rászorulnak.

IC Press

The post Wonder Woman az ENSZ tiszteletbeli nagykövete lett appeared first on Rated.hu.