Túl szexi lány (kritika)

MEGOSZTÁS

Amy Schumer újabb kísérletet tett, hogy a stand up comedy színpadáról lelépve, megvesse a lábát a filmvilágban is. Azonban a Túl szexi lány lesz nem lett más, mint egy erőltetett, klisés poénokra épülő, kínos vígjáték.

Renee Bennett, az átlagos lány mintapéldánya, míg egy nap edzés közben beveri a fejét, és hirtelen bombanő lesz belőle. A gond csak az, hogy mindebből a környezete semmit sem érzékel, nekik ugyanaz a Renee marad. Újonnan szerzett önbizalma azonban újabb és újabb lehetőségeket nyit meg előtte munkájában és magánéletében egyaránt.

Rejtély, hogy a tavalyi, finoman szólva sem túl sikeres Ó, anyám című filmje után, hogyan mondhatott igent erre a forgatókönyvre Schumer. Rangsorolni is nehéz, hogy melyek a film legidegesítőbb elemei. Talán a legirritálóbb mind közül azok a poénosnak szánt jelenetek, mikor a hamis önbizalomtól fűtve, Rennee egyre kínosabb szituációkba kerül. Mitől lesz az vicces, hogy valaki, a főhős azt hiszi, hogy hirtelen modell külsejű szépség lett és emiatt még egy bikinis szépségversenyre is benevez, ahol emiatt rommá égeti magát? Sokkal inkább kínos és végtelenül idegesítő. Arról nem is beszélve, hogy ha valami csoda folytán valaki varázslatosan széppé válik, akkor sem törvényszerű, hogy a személyisége is eltorzul és egy önimádó, önző ember válik belőle. Mindezt tetézve a szereplők is annyira irritáló személyiséggel bírnak, hogy egyikkel sem lehet igazán szimpatizálni.

Amy Schumer hozza a kötelezőt, de mivel nagyon ellenszenves a szerepe és a film is eléggé félresikerült, ez nem sokat javít a végeredményen. Az is nagy talány, hogy Michelle Williams hogyan vállalhatott szerepet ebben a blődli vígjátékban. Mindenesetre nem ezzel az alkotással fog büszkélkedni az unokáinak.

A Túl szexi lányt egy könnyed, nyári szórakozásnak szánták az alkotók, de sokkal inkább egy kellemetlen hidegzuhanynak hat, ami nem felfrissíti, hanem sokkolja az embert.

Túl szexi lány (kritika)A Túl szexi lányt egy könnyed, nyári szórakozásnak szánták az alkotók, de sokkal inkább egy kellemetlen hidegzuhanynak hat, ami nem felfrissíti, hanem sokkolja az embert.4.5SzerintünkOlvasói értékelés: (1 Szavazás)4.3

The post Túl szexi lány (kritika) appeared first on Rated.hu.