Seth Rogen közértben szívatta a népet

MEGOSZTÁS

Seth Rogen

Seth Rogen a gyanútlan közérti vásárlókat viccelte meg új filmje, az év legbetegebb animációs filmjének ígérkező Virsliparti kapcsán egy amerikai áruházban. A tréfáról készült videót megtekinthetitek az alábbi linken:

Mocskos szájú, szerelmes virslikről filmet készíteni nem magától értetődő ötlet.

– Valószínűleg ez a legvadabb dolog, amit valaha csináltunk, pedig már háborút is robbantottunk ki majdnem – büszkélkedett Seth Rogen, a Virsliparti (Sausage Party, hazai bemutató: október 6.) című animációs film kitalálója, írója és főszereplője, egy bucija után vágyakozó hotdogvirsli hangjának kölcsönzője, aki egyik legutóbbi vígjátékával halálra sértette Észak-Korea minden vezetőjét.

Az újságírók azt is megtudhatták tőle, hogy legelőször a film címe volt meg, és mert az sok haverjának tetszett, elkezdett gondolkodni azon, hogy milyen történetet rakhatna mögé. Eleinte csak egy csapat haver hülyéskedéseit akarta megfilmesíteni.

– Egyszer együtt lógtunk Jonah Hill-lel, és az ő ötlete volt, hogy lehetnének igazi virslik a főszereplők… attól kezdve ez volt a kedvenc filmtervünk. Mert ha belegondol az ember, az ételek titkos élete tényleg borzasztó: szeretjük őket, aztán mégis megesszük őket!

IC Press

The post Seth Rogen közértben szívatta a népet appeared first on Rated.hu.