Nyerj páros jegyet A szerelem gyerekkel jön c. vígjátékra

MEGOSZTÁS

A szerelem gyerekkel jön

Patrick Bruel és Isabelle Carré főszereplésével május 19-én debütál a hazai mozikban A szerelem gyerekkel jön (Ange et Gabrielle) c. francia vígjáték. Játékunkban páros belépőt nyerhetsz a budapesti premier előtti vetítésre, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából.

A sanzonénekesként elhíresült Patrick Bruel olyan filmekből lehet ismerős a magyar nézők számára, mint a Hogyan nevezzelek? vagy a Szex, szerelem, terápia. Az előbbiben nyújtott alakításáért a Francia Filmakadémia a legjobb színész César-díjára is jelölte. Filmbéli partnere, Isabelle Carré pedig a Szeretni bolondulásig, a Marie története és Az évszázad gyermekei című filmek révén várt itthon is népszerűvé.

Ange boldogan és fölöttébb elégedetten éli középkorú agglegény életét. Jól keres, szereti a munkáját, nincsenek kötöttségei, a nők pedig bomlanak utána, amit visszatérően ki is használ. Egy nap aztán minden megváltozik, amikor beállít a munkahelyére Gabrielle, s közli vele, hogy 17 éves lánya a férfi fiától várandós. Ange azonban azt sem tudja, hogy van egy fia, így gyakorlatilag Gabrielle megjelenésével egyszerre lesz apa és leendő nagyapa is. A szeleburdi fiatalok ráadásul nincsenek felkészülve a gyermekvállalásra, így Ange és Gabrielle azon kapják magukat, hogy úgy nevelgetik unokájukat, mintha a saját gyermekük lenne…

Nyerj páros belépőt A szerelem gyerekkel jön május 17-i premier előtti vetítésére. Az exkluzív vetítés két nappal az országos premier előtt kerül megrendezésre a Lurdy moziban, este 7 órától.

Játék a páros belépőkért:

Írj meg nekünk az [email protected] legalább két további film címét, melyben a film főszereplője, Patrick Bruel játszott. Beküldési határidő: május 16. – 12:00. A nyerteseket emailben értesítjük!

Előzetes:

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Parner oldalak:

– MoziStar
MoziNéző
FPortál
FilmDroid
Hetedik Sor Közepe
Tech-Live
TheScreen
Mozimániaapp
PluszMínuszBlog

Média Partner:
GiGa Rádió
Cool FM

The post Nyerj páros jegyet A szerelem gyerekkel jön c. vígjátékra appeared first on Rated.hu.