Izlandon egy fiatal eltűnése miatt nem kerül adásba a The Missing című krimisorozat

MEGOSZTÁS

Napok óta egy 20 éves lány eltűnése tartja lázban Izland lakosságát: Birna Brjánsdóttirnak január 14-én, szombat hajnalban egy szórakozóhelyről hazafelé veszett nyoma, az eset szálai pedig egészen Grönlandig vezették a rendőrséget. A hatóságok közben négy személyt is őrizetbe vettek, a matrózként dolgozó férfiak azonban nem vallottak még be semmit Birnával kapcsolatban. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a matrózok hajóján drogot találtak, sőt, a lány cipőjét is meglelték, de ő neki továbbra sincs semmi nyoma.

Az izlandi RÚV TV társaság épp most mutatta volna be a The Missing címen futó brit sorozat első epizódját, melyben egy gyereket rabolnak el, az eset pedig most kísértetiesen hasonlít a valóságra. A RÚV szóvivője szerint Birna családja iránti együttérzés miatt nem akarták adásba tenni a szériát, de valószínűleg most Izlandon mindenki helyesli a döntést, ahol a pánik és döbbenet lett úrrá sokakon.

The post Izlandon egy fiatal eltűnése miatt nem kerül adásba a The Missing című krimisorozat appeared first on Rated.hu.